KICHIK BIZNES SUBYEKTLARIGA TO’G’RI SOLIQLARNING TA’SIR OMILLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur tezisda,kichik biznes subyektlarining iqtisodiy faoliyatiga soliqlarning ta'sirini o'rganishga qaratilgan. Tezisda soliq siyosati va uning kichik bizneslar uchun muhim ahamiyatga ega bo'lgan turli omillar, jumladan soliq stavkalari, soliq imtiyozlari, soliq tizimining shaffofligi va oddiyligi kabi aspektlarini chuqur tahlil etiladi. Tadqiqotning maqsadi, soliqlarning kichik biznes subyektlariga qanday ijobiy yoki salbiy ta'sirlari bo'lishi mumkinligini aniqlash va ushbu ta'sirlarni yaxshilash yoki minimallashtirish yo'llarini taklif qilishdir.