IQTISОDIYOTNING BОSH MUАMMОSI: EHTIYOJLАRNING CHЕKSIZLIGI VА RЕSURSLАRNING CHЕKLАNGАNLIGI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Iqtisodiyotning bosh muammosi bo’lgan ehtiyojlarning cheksizligi va resurslarning cheklanganligi va ushbu muammoning yechilishi sabablariga oid fikr-mulohazalar, takliflar va muammolarga yechimlar keltirilib o’tilgan.