TILSHUNOSLIKDA INTERVYU PUBLISTIK JANR SIFATIDA VA INTERVYU TURLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada ommaviy kommunikatsiyaning jadal rivojlanayotgan shakllaridan biri publistika haqida, publistika janriga kiruvchi intervyu va intervyu turlari o’rganiladi. Shuningdek, maqolada bir qancha tilshunos olimlar tomonidan “intervyu” tushunchasiga bergan fikrlari va mulohazalari berib o’tiladi. Bundan tashqari bir necha turdagi intervyu klassifikatsiyalari izohlari bilan to’liq yoritib beriladi.