MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA BOLALARNI KITOBGA QIZIQISHINI OSHIRISH: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada biz maktabgacha ta’lim tashkilotlarida savodxonlikni rivojlantirishning ahamiyati, tarbiyachilarning roli va maktabgacha ta'lim sharoitida bolalarda kitobga qiziqish uyg'otishning amaliy usullarini o'rganamiz.