O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA STANDARTLASHTIRISH SOHASIDAGI ISLOHOTLAR. (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Maqolada O'zbekistonRespublikasida standartlashtirishga bo'lgan talab,hamda standartlashtirish sohasidagi o'zgarishlar va olib borilayotgan islohotlar haqida qisqacha bayon etilgan.