O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI ADLIYA VAZIRLIGI VA NOTARIAL PALATASI HAMKORLIGI SHAFFOFLIGINI TA’MINLASHNING HUQUQIY MASALALARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Maqolada O‘zbekiston Respublikasi Adliya vazirligi va Notarial palataning notariat sohasidagi hamkorligi shaffofligini ta’minlash masalalari o‘rganilgan. Natijada bunday hamkorlikka oid axborot jamiyat manfaatlariga taalluqli ekanligi va uni Notarial palatasi barcha axborotdan foydalanuvchilarga taqdim qilishi asoslab berilgan va buning uchun axborot ochiqligini ta’minlash barcha usullaridan unumli foydalanish taklifi berilgan.