18-ASR CHET EL YOZUVCHILARINING ASARLARIDA OTA VA FARZAND MUNOSABATLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada 18-asr chet el yozuvchilarining asarlarida ota va farzand o’rtasidagi munosabatlarning o’sha davr voqealiklari bilan yoritib berilishi tahlil etilgan.18-asrda adabiyotning jamiyatda tutgan o’rni. Romantisizm va klassitsizm davrida adabiyot namoyondalarining ijod faoliyati haqida fikr yuritilgan.