INGLIZ TILIDA LINGVOKULTUROLOGIYANING YANGI TA’LIMOT SIFATIDA RIVOJLANISHI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola hozirgi kunimizning e’tiborga molik sohalaridanbiri sifatida ko’plab ilmiy tadqiqotlarga asos bo’lib xizmat qilayotgan zamonaviylingvistikaning yangi bir ta’limoti bo’lgan lingvokulturologiya sohasi va uningingliz kontekstlaridagi ahamiyati borasidagi ma’lumotlar bilan ulashadi.