SHAHRIXON SHEVASINING KASB-HUNAR LEKSIKASI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola Andijon viloyati Shahrixon shevasining kasb-hunar leksikasi lingvistik tahlil qilinadi. Sheva tarkibidagi kasb -hunarga oid yangi so`zlarni o`rgatadi. Shuningdek, kasb-hunar atamalarining mantiqiy xususiyatlari va ular orqali mahaliy madaniyatni anglash masalalariga e`tibor qaratiladi.