PILLANI SARALASHNING MUHIMLIGI VA ISHLAB CHIQARISH JARAYONIDAGI O‘RNI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Pillani saralash – ipak ishlab chiqarish jarayonining dastlabki, ammo eng muhim bosqichlaridan biri hisoblanadi. Ushbu bosqich pillani sifat jihatidan ajratib olish va ishlab chiqarish jarayonining samaradorligini ta’minlashga yo‘naltirilgan.