ҚУРЪОН ТИЛОВАТИДА ОВОЗ ВА ОҲАНГ МАСАЛАСИДА УЛАМОЛАР ҚАРАШЛАРИ (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада Қуръон тиловатида мобайнида овоз ва оҳанг илмининг аҳамияти, долзарблиги, унга оид илмий жиҳатлар ҳақида уламолар фикрлари ёритилади