PSIXOLOGIK AMALIYOTDA AXLOQIY DILEMMLAR MAS'ULIYAT, MAXFIYLIK VA INSON HUQUQLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Psixologik amaliyot insonning ruhiy salomatligini yaxshilashga qaratilgan jarayon bo'lib, unda axloqiy va huquqiy tamoyillar muhim o'rin tutadi. Ushbu mavzu doirasida psixologik xizmat ko'rsatish jarayonida yuzaga keladigan asosiy axloqiy dilemmlar - mas'uliyat, maxfiylik va inson huquqlari - chuqur tahlil qilinadi.