SHIMOLIY MUZ OKEANI HAVZASI DARYOLARIGA GIDROGRAFIK TAVSIF (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Shimoliy Muz okeani hamda Shimoliy Muz okeani havzasi daryolariga gidrografik tavsif beriladi. Geografik ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan