TABIIY GEOGRAFIK JARAYONLAR VA HODISALAR. ULARNING HUDUDLAR O‘ZGARISHIDAGI RO‘LI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada tabiiy geografik jarayonlar va hodisalar, tabiatda modda va energiya o‘zgarishlari haqida so‘z boradi. Bundan tashqari tabiiy geografik jarayonlarning hududlar o‘zgarishidagi ro‘li va ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.