PSIXOLOGIK TAFAKKUR VA IJODKORLIK (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada psixologik tafakkur, uning o'rni hamda insoniyatning eng qiymatli xususiyatlaridan biri bo'lgan ijodkorlikning qanchalik ahamiyatga ega ekani ko'rsatib beriladi. Bundan tashqari, ijodkorlikning bir qancha turlari, ijod psixologiyasi haqida ma'lumotlar beriladi