KUNDALIK HAYOTIMIZDA FIZIKA (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola O’zbekistonda fizika fanini rivojlanishiga bo’lgan e’tibor, kundalik turmush-tarzimizda tutgan o`rni, ahamiyati haqidama’lumot beribgina qolmasdan, fizika fani hozirgacha qanday yutuqlarga erishgani va ularni yaxshilayotganini haqida so’z boradi