ТАҚСИТ САВДОСИДА ТАЛАБ ЭТИЛАДИГАН ШАРТЛАР (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада замонавий савдо турларидан бири бўлган тақсит савдоси, ундаги шартлар ҳамда бу борадаги ҳамаср уламолар,тадиқиқотчиларнинг қарашлари ҳақида сўз юритилади