MEDIYA MAYDONDA AXBOROT TARQATISH MADANIYATI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada mediya maydonda axborot tarqatish madaniyati va qoidalari, bugungi kundagi mediyada tarqalayotgan axborotlarning xolatlari yuzasidan fikrlar bildrilgan