NAVOIY IJODIDA NUTQ MADANIYATI MASALALARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Alisher Navoiyning til va nutq, nutq odobi, nutqiy madaniyat, nutq san`ati haqida aytgan fikrlarida qadimiy turkiy xalqlarning nutq madaniyati borasidagi boy va noyob merosi mahorat bilan umumlashtirilgan