ТОШКЕНТ ВИЛОЯТИ БЎСТОНЛИҚ ТУМАНИДАГИ 11- 14 ҲАФТАГАЧА БЎЛГАН ҲОМИЛАДОРЛАР ҲОМИЛА МУДДАТИНИ УТТДА АНИҚЛАШДА ТЕПА –ЭНСА ЎЛЧАМИ ( КТР) ВА БИПАРИТАЛ ЎЛЧАМ( БПР) ЛАРИ ОРАСИДАГИ ФАРҚНИ АНИҚЛАШ (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ҳомиладорликнинг 11-14 ҳафтасини аниқлашда КТР ва БПР орасидаги фарқни аниқлаш