BO’LAJAK MUSIQA O’QITUVCHILARINI RAQAMLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARI VOSITASIDA KASBIY TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada, bo’lajak musiqa o’qituvchilarini raqamli ta’lim texnologiyalari vositasida kasbiy tayyorgarligini takomillashtirishmavzusining mazmuni, ahamiyati xususida so’z boradi. Shuningdek, musiqa o’qituvchisining jamiyatda pedagog sifatida ahamiyatini oshirish, zamonviy talablar asosida kasbiy tayyorgaligini takomillashtirishning ahamiyati yoritilgan