AGIOGRAFIK ASARLAR “NAJHUL FARODIS”ASARI MISOLIDA (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Agiografik asarlar mazmun va mohiyati, uning boshqa turdagi asarlardan farqi xususida maʼlumotga ega bo'ʻlamiz.