MATNDAGI REAL VAQT VA BADIIY VAQTNING KONSEPTUALLASHUVI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqola badiiy asarda uchragan real vaqt va badiiy vaqt haqidagi tushunchalar haqida ma lumotlar berib, ularning o rtasidagi o xshashliklar yoki tafovutlarni tahlilini ko rsatadi. Maqolada yana badiiy asardagi vaqt va zamon tushunchalarining badiiy ifodalanishi orqali yozuvchi o’quvchiga qahramonlarning ichki dunyosini yanada chuqurroq ko’rsatib beradi va asarning tematik ma’nosini kengaytiradi.