RAQAMLI JAMIYAT KONSEPSIYASINING IJTIMOIY – FALSAFIY TAHLILI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizda amalga oshirilayotgan siyosiy va huquqiy islohotlar, jamiyatni modernizatsiyalash, demokratiyaning rivojlanishi, qonuniylik va huquqiy tartibotning mustahkamlanishi, ayniqsa raqamli jamiyat sharoitida avvalambor, fuqarolarning faolligi, tashabbuskorligi, har bir shaxsning o‘z huquq va erkinliklarini to‘g‘ri anglashi, majburiyatlarini vijdonan bajarishi, qonunlarga qat’iy rioya etishi va ijtimoiy sohadagi raqamlashtirish masalalari bayon etilgan.