НАРРАТИВ МАТНДА ЗАМОН ШАКЛЛАРИНИНГ ФАОЛЛАШУВИ (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада нарратив матнда ифодаланадиган турли замон шакллари, уларнинг тусланиши, категориялари ҳамда маънолари ҳақида ёритилган. Бундан ташқари кўплаб хорижий тилшунослар замонлар ўртасидаги турли алоқалар ҳақида ҳам ўз фикрларини баён қилганлар.