KICHIK BIZNESDA XO‘JALIK FAOLIYATI XARAJATLARNI HISOBGA OLISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada kichik biznes subyektlarida xarajatlarni hisobga olish masalalari ko‘rib chiqilgan va tavsiyalar ishlab chiqilgan.