INVESTITSIYANI RAG‘BATLANTIRISH VA IQTISODIY RIVOJLANISHNI BOSHLASHDA HUKUMATNING ROLI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada investitsiyani rag‘batlantirish va iqtisodiy rivojlanishni boshlashda hukumatning roli tahlil qilinadi. Hukumatning moliyaviy va institutsional qo‘llab-quvvatlovi, soliq imtiyozlari, qulay investitsiya muhiti yaratish va infratuzilmani rivojlantirishdagi sa’y-harakatlari ko‘rib chiqiladi.