BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING IJODIY FAOLLIGINI TA'MINLOVCHI KASBIY KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning ijodiy faolligini ta'minlovchi kasbiy kompetensiyalarni rivojlantirish mexanizmlari hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, kompetensiya, kasbiy kompetensiya, ijodiy faollik tushunchalari hususida ham mulohazalar bayon etilgan.