NYUTОNNING UCHINCHI QОNUNINI QURILISHDA QOʻLLANILISHI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada Nyutonning uchinchi qonunini binolar va koʻpriklar kabi turli xil inshootlarni loyihalash va qurishda qanday qoʻllanilishi haqida batafsil ma’lumotlar berilgan.