ELK STACK PLATFORMALARIDAN FOYDALANISH ORQALI KIBERHUJUMLARNI ANIQLASH VA BARTARAF ETISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
ELK stack, ma'lumotlar tahlilatining oson va samarali qilinishi uchun ishlatiladigan bir birlashma tizimi hisoblanadi. Bu nom Elk stackning uchta asosiy komponentlarini (Elasticsearch, Logstash, Kibana) ifodalaydi. Bu modullar quyidagi funksiyalarni bajarish uchun ishlatiladi