XAVFSIZ TARMOQ TRAFIGINI TAHLILLASH TIZIMI ARXITEKTURASI TADQIQI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Tizim arxitekturasi ishlab chiqilgan bo'lib, u onlayn va oflayn rejimda protokol tahlil qiluvchi manba kodlarining yagona to'plamidan foydalanish imkonini beradi. Taklif etilgan ma'lumotlarni taqdim etish modeli dinamik kutubxonaga kompilyatsiya qilingan tizim yadrosi sifatida amalga oshiriladi