DAVLAT MOLIYAVIY NAZORATI VA AUDITI FAOLIYATINI TASHKIL ETISHNI RAQAMLI IQTISODIYOTGA TA'SIRI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Davlat moliyaviy nazorati va auditi faoliyatini tashkil etish raqamli iqtisodiyotga ta'siri bugungi kunda juda muhim va dolzarb masalalardan biridir. Raqamli iqtisodiyotning rivojlanishi bilan birga, davlat moliyaviy nazorati va auditi tizimlari ham yangilanish va takomillashuv jarayonlarini boshdan kechirmoqda. Ushbu jarayonlar davlatning moliyaviy resurslarini samarali boshqarish, shaffoflikni ta'minlash va iqtisodiy barqarorlikni saqlashda muhim rol o'ynaydi.