BO'LAJAK O'QITUVCHINING METODIK KOMPETENTSIYASI VA DASTURIY TA'MINOTI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu tezisda bo‘lajak o‘qituvchining metodik komptentligini dasturiy ta’minoti va buning uchun o‘qituvchining bilish kerak bo‘lgan texnik vositalar haqida so‘z yuritladi.