КОРРУПЦИЯ – ЖАМИЯТ КУШАНДАСИ (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Маълумки, очиқлик ва шаффофлик – коррупцияга қарши курашиш ваунинг олдини олишга хизмат қилувчи энг самарали воситалардан биридир