QANDLI DIABET BILAN XASTALANGAN BOLALARDA OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARIGA SEZUVCHANLIK (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Sog‘liqni saqlash tizimida dolzarb muammolardan biri bu qandli diabet kasalligidir. Hozirgi kunda bu kasallik yosharib borayotgan kasalliklar ro‘yxatida yetakchi o‘rinlarni egallamoqda