KOSMIK TEZLIKLARNI AKTDA O‘QITISHNING TAHLILI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada kosmik tezliklarga oid mavzularni AKT yordamida o‘qitishning hozirgi holati tahlil qilinadi.