BIRLAMCHI PROFILAKTIKANI TASHKIL ETISH PRINSIPLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Birlamchi profilaktika kasallik yoki shikastlanish paydo bo‘lishidan oldin oldini olish uchun ko‘rilgan choralarni o‘z ichiga oladi. Ushbu maqolada birlamchi profilaktikani tashkil etish, uning ahamiyati, strategiyasi va turli sharoitlarda amalga oshirilishi yoritilgan.