TIJORAT BANKLARIDA MOLIYAVIY HISOBOTLARNING MOHIYATI VA AHAMIYATI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
O‘zbekiston Respublikasi tijorat banklarining moliyaviy barqarorligini ta’minlash-ning xorij tajribasi o‘rganilib, ilmiy-nazariy takliflar va amaliy tavsiyalar ishlab chiqish hisoblanadi.