ҲУҚУҚИЙ МАДАНИЯТ ЖАМИЯТ РИВОЖИГА ТАЪСИРИ (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ҳуқуқий саводхонликни ошириш дастурлари аҳолини қонунчиликка оид билимларни оширишга қаратилган бўлиб, шахсларнинг ҳуқуқий тизимда янада самарали ҳаракат қилиш имкониятларини кенгайтириш орқали ҳуқуқий маданиятни мустаҳкамлаши мумкин.