YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING PSIXOLOGIK OMILLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu tezisda boʻlgʻusi turmush qurish arafasida turgan yoshlarni turmushga tayyorligini psixologik mezonlari,oilaviy munosabatlarga tayyorlikning ijtimoiy psixologik omillari yoritilib berilgan.В данной дипломной работе рассмотрены психологические критерии готовности к браку молодых людей,находящихся на Грани будущего вступления в брак, социально-психологические факторы готовности к семейным отношениям.