Uy-joy nizolari: xususiy va davlat uy-joy fondlariga oid munosabatlarda qonun analogiyasi (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Muallif maqolada uy-joy fondi xususiy va davlat uy-joy fondlari, uy-joy nizolari boʻyicha sud amaliyoti, uy-joydan koʻchirish haqidagi da'vo arizani koʻrishda uy-joyning huquqiy holatini, uning xususiy yoki davlat uy-joy fondiga tegishliligini aniqlash, ishni sud muhokamasiga tayyorlash jarayonida ishni koʻrishda amal qilinishi lozim boʻlgan qonunni aniqlash kabi masalalar muhokama qilgan.