UNIVERSITETDA TALABALARGA FIZIKA FANINING AHAMIYATI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Universitetda o‘qiydiga barcha talabalarni fizika faniga ilhomlantirish va ularga fizika fani qanchalar muxum ahamiyatga ekanligini tushuntirish.