(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Asalshirali o’simliklarni o’rganilish tarixi. Asal beruvchi o’simliklarni o’rgangan dastlabki izlanuvchilar va bu turdagi o’simliklarni bugungi kun hayotimizdagi tutgan o’rni.