(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Sharq mutafakkirlar falsafasida milliy хususiyatlаr muаmmоsining аks ettirilishi bugungi zamonaviy yoshlarimiz ongi va shurini millatimiz qadriyatlariga sodiq shunningdek ajdodlar me’rosini qadrlashga, avaylab-asrashga o’rganadilar