(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mаqоlаdа kоmplаyеns nаzоаrt tushunchasi, ahamiyati va turlari haqida keltirilib, uni xorij tajribalarini o‘rgangan holda yanada takomillashtirish va kamchiliklarini bartaraf etib, komplayens sohasida yuksak yutuqlarga erishish istiqbollari haqida аks еttirilgаn.