(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Маълумки, япониянинг табиий нафосати ва ушбу халқ вакилларининг турмуш тарзи ўзига хос хусусиятларга эга бўлиб, унда инсон ва табиат бир-бири билан чамбарчас боғланганлигининг асл моҳиятини кузатиш мумкин.