(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada tahliliy materiallar asosida bo’lajak jismoniy tarbiya o’qituvchilarida vatanparvarlikni rivojlantirish, ijtimoiy-gumanitar fanlar turkumiga kiruvchi fanlar bilan birga, to’garak mashg’ulotlarida foydalanish uchun barcha guruhlarga mo’ljallangan «Bo’lajak o’qituvchilarida vatanparvarlikni rivojlantirish» modulli kurs dasturi haqida fikr yuritiladi. В данной статье на основе аналитических материалов рассчитано развитие патриотизма у будущих учителей физического воспитания совместно с предметами, относящимися к общественным и гуманитарным наукам, для всех групп, которые будут использоваться в классной деятельности «Развитие патриотизма». в будущих учителей» » обсуждается программа курса модуля.