(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada ikki tillni bilishning o‘zgaruvchan xususiyatlari haqida malumot beriladi. Unda ikki tilli ta’limning turli shakllari ularning o‘zgaruvchanligi tizimning o ‘rganuvchilarga keltiradigan foydalari, inson xotirasiga, ish faoliyati samarali bo‘lishiga, idrok tizimiga, shuningdek ikki tilni bilishning shaxsiy madaniy hamda kognitiv ta’siri tasvirlanadi.