(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Sabzavotlarning xalq xo’jaligidagi ahamiyati va sabzavotchilikning qishloq xo’jaligidagi o’rni, hozirgi holati bo’yicha ko‘rilayotgan chora-tadbirlar keltirilgan.