(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola Shekspirning hayoti va ijodi, o`ziga xos uslublari va dunyo adabiyotiga ta`sirini muhokama qiladi.